Generaal Spoor Paviljoen  
     
  menu  
 

Een veteraan vertelt...

Luitenant kolonel b.d. Hans Bus houdt op vrijdag 29 maart een lezing in het kader van de lezingencyclus ‘Een Veteraan Vertelt’. Deze bijeenkomst, georganiseerd door de Bond van Wapenbroeders afdeling Roermond en Venlo, vindt plaats in het Generaal Spoorpaviljoen in het Nationaal Herdenkingspark bij kasteeltje Hattem in Roermond.
Luitenant kolonel b.d. Hans Bus deelt in zijn presentatie zijn ervaringen over en de gevolgen van zijn uitzending als pelotonscommandant in Libanon (UNIFIL) en als liasion officier in Bosnië (UNPROFOR).

De lezing begint om 19.00 uur. Het paviljoen is op die avonden open vanaf 18.30 uur. Iedere geïnteresseerde is welkom. Er kan in de omgeving beperkt worden geparkeerd, maar er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het nabijgelegen kasteeltje Hattem, slechts enkele minuten lopen naar het paviljoen. Met nadruk wordt u verzocht niet op een van de monumenten te parkeren. Bij binnenkomst staat de koffie en thee klaar. Gezien de beperkte plaatsruimte in het paviljoen wordt verzocht de deelname te melden via bvw.afd.roermond@gmail.com of telefonisch via 06 5206 2326 onder vermelding van het aantal personen.

 
     
  menubalk