Generaal Spoor Paviljoen  
     
  menu  
 

Een veteraan vertelt...

Rob Sentse zal zijn ervaringen met ons delen over zijn uitzending naar Afghanistan met name in Kandahar en Uruzgan. Zijn werk was gericht op gedragsbeïnvloeding van de lokale bevolking.

Rob is van september 1973 tot oktober 2011 in dienst geweest bij Defensie waar hij werkzaamheden verrichtte als leidinggevende, coach, trainer in leidinggevende en communicatieve vaardigheden en trainer in didactische vaardigheden. Voorts was hij Bedrijfsmaatschappelijk Werker voor ca. 3500 personen. Daarnaast was hij werkzaam als inlichtingenanalist, projectofficier Human Intelligence en coördinator van gedragsbeïnvloedende activiteiten. Begeleiding en coaching voor personeel (onderofficieren en officieren) en Psychosociaal hulpverlener voor personeel van Defensie, gezinnen en relaties gericht op relatieproblematiek, Verwerking van schokkende (traumatische) ervaringen, Interculturele problemen, pesten, chantage, geweld, ongewenste intimiteit, werkbeleving voor werknemers, gezinnen en kinderen. Sinds 2011 is Rob werkzaam als ZZP-er.

De lezing begint om 19.00 uur. Het paviljoen is op die avonden open vanaf 18.30 uur. Iedere geïnteresseerde is welkom. Er kan in de omgeving beperkt worden geparkeerd, maar er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het nabijgelegen kasteeltje Hattem, slechts enkele minuten lopen naar het paviljoen. Met nadruk wordt u verzocht niet op een van de monumenten te parkeren. Bij binnenkomst staat de koffie en thee klaar. Gezien de beperkte plaatsruimte in het paviljoen wordt verzocht de deelname te melden via bvw.afd.roermond@gmail.com of telefonisch via 06 5206 2326 onder vermelding van het aantal personen.

 
     
  menubalk