Nieuwsbrief  
     
  menu  
 

Herdenkingslinten 2021

 
 

Vanwege het coronavirus zal de Herdenking op zaterdag 4 september bij het Nationaal Indië-monument ook dit jaar in een aangepaste  vorm doorgang vinden. Toch zal deze dag niet ongemerkt voorbij gaan want het is weer het mogelijk om, net als verleden jaar,  een  Herdenkingslint aan te vragen.

De linten, in de kleuren Rood, Wit of Blauw, zullen tijdens de Herdenking  bij het monument aanwezig zijn en na afloop naar de aanvrager worden opgestuurd. Op dit lint kunt u een naam en legeronderdeel laten drukken. De linten zijn bedoeld voor de gesneuvelde, de veteranen, de overleden veteranen en ieder ander die u wilt eren op deze dag. Tevens zal op ieder lint de tekst NIM2021 worden vermeld.

De kosten voor het aanvragen zijn € 7,50. Dit is verdeeld in € 2,50 voor de productie en verzending, € 2,50 voor de Stichting Vrienden van het monument en € 2,50 voor de stichting KNING (Stichting Kinderen en Kleinkinderen van Nederlands-Indië- en Nieuw-Guinea-veteranen). Dus buiten een mooi aandenken steunt u ook twee goede doelen.

Er is een Boomwens Facebookpagina
Herdenkingslinten kunnen tot eind augustus besteld worden via deze LINK.

 

 
  menubalk